NR. 35 04-06-2018

 

DEZE WEEK

07-06 Bezoek milieustraat groep 6

 

Aanwezigheid juf Aicha

Juf Aicha zal de komende weken in groep 3 aanwezig zijn in plaats van bij de kleutergroepen. 

Haar schema voor de komende weken is als volgt:

week 22 t/m 23: maandag en donderdag van 13-14.30 uur 

week 24 t/m 25: maandag en donderdag van 13-14.30 uur, vrijdag van 13-14.00 uur 

 

 

Bezoek Milieustraat groep 6

Donderdag 7 juni gaat groep 6 om 9.00uur op bezoek bij de Milieustraat. De kinderen krijgen hier een rondleiding en allerlei informatie over de Milieustraat. 

We hopen op een leuk en leerzaam bezoek!

 

Komt u de Oudervereniging versterken?

Op dit moment hebben wij in de oudervereniging vacatures voor algemeen OV-lid.

Wij zoeken ouders/verzorgers die het leuk vinden om in de OV, diverse activiteiten, o.a.: Sinterklaasfeest, kerstfeest, carnaval, willen organiseren voor de kinderen gedurende het schooljaar. Bent u die ouder of verzorger, geef u dan op voor 11 juni a.s. U kunt uw aanmelding mailen naar

Na aanmelding zal de voorzitter van de oudervereniging contact met u opnemen.

 

Bij meerdere aanmeldingen zullen tijdens de jaarvergadering van d.d. 19 juni 2018 verkiezingen gehouden worden. Voor eventuele vragen kunt u ons ook mailen op bovenstaand mailadres. We zien uw aanmelding graag tegemoet.

 

LOS groep 7 en 8

We zijn met groep 7 en 8 vorige week begonnen met een nieuw thema van LOS. Dit keer gaat het om het geschiedenisthema 'Pruiken en revoluties'. De kinderen gaan tijdens dit thema op zoek naar antwoorden op vijf belangrijke vragen, die ze later als toets gaan leren. Ook mogen ze aan de slag met leuke werkkaarten rondom dit thema. Ze zijn enthousiast van start gegaan! 

 

 

Toestemmingsformulieren i.v.m. privacywet

Enige tijd geleden heeft u van de meerscholendirecteur Anneke van der Waal een mail ontvangen over de privacywetgeving. Via een formulier is onder andere uw toestemming gevraagd voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter. Wij hebben gemerkt dat er nog maar weinig van deze formulieren zijn ingeleverd. Het is voor ons niet duidelijk of dat komt doordat u geen toestemming geeft of dat u nog geen tijd heeft gehad om het formulier in te vullen. Wij hebben om die reden afgelopen vrijdag geprinte toestemmingsformulieren aan de kinderen meegegeven. Wilt u er aan denken om deze formulieren weer in te leveren bij de groepsleerkracht van u kind(eren)? Ook als u geen toestemming geeft, willen wij de formulieren graag retour. 

 

De Wegwijzer
Essenlaan 1
3442 JE Woerden 
0348-414150   
E-mail: